Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Leerlingen Kapsalon De Bruin Lemmer B.V.;de Bruin & Cho hair ; spa ; lifestylesalon Lemmer 11-06-2024

Redactie Noordoostpoldernieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Noordoostpolder beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Leerlingen

Wil je graag aan de slag als Leerlingen in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Kapsalon De Bruin Lemmer B.V.;de Bruin & Cho hair ; spa ; lifestylesalon Lemmer is op zoek naar een Leerlingen. Het betreft een voor minimaal 38 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Leerlingen te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Stylist

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overig

Contract uren

38 – 38 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Leerlingen

Klinkt deze vacature als Leerlingen voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 10-08-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Kapsalon De Bruin Lemmer B.V.;de Bruin & Cho hair ; spa ; lifestylesalon Lemmer. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Leerlingen tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Noordoostpolder komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Noordoostpolder, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures noordoostpolder
  2. Leerlingen Kapsalon De Bruin Lemmer B.V.;de Bruin & Cho hair ; spa ; lifestylesalon Lemmer 11-06-2024

Bekijk nog meer vacatures